PA17 – paineilmatoiminen hydraulipumppu – Osatek
  • PA174 ja PA172 ovat saman kokoisia

PA17 – paineilmatoiminen hydraulipumppu

SPX FLOW Power Teamin PA17-sarjan paineilmatoimiset hydraulipumput ovat valinta teollisuuskohteisiin, joissa nopeus ja tehokkuus ovat kriittisiä tekijöitä. PA17-sarjan mallit on varustettu kevyellä ja kestävällä 7,6 litran muovisäiliöllä. Lisäksi sarjan mallit voidaan varustaa metallisilla, vakiomallistoa kestävämmillä säiliöillä.

Paineilmatoimisten PA17-sarjan hydraulipumppujen moottori kykenee käynnistymään jopa täyden kuorman alla. Ominaisuuden ansiosta PA17-sarjan pumput ovat erittäin luotettavia työvälineitä ja soveltuvat käyttöön kohteissa, joissa pumpuilla työskenneltäessä ei ole pienintäkään varaa viiveisiin. Mikä parasta, pumppujen kestävä rakenne ja tehokas suorituskyky takaavat pitkän käyttöiän ja alhaiset ylläpitokustannukset. Tämä tekee PA17-sarjasta kustannustehokkaan valinnan moniin eri käyttökohteisiin.

Miksi valita työmaalle paineilmatoiminen PA17-hydraulipumppu?

  • sopii käytettäväksi sekä yksi- että kaksitoimisten hydraulisylinterien kanssa
  • toimitettavissa joko muovi- tai metallisäiliöllä
  • saatavana 2- tai 4-tieventtiileillä
  • varustettu tukevalla ja ergonomisella kantokahvalla
  • CE-hyväksytty

Muistathan kokonaisvaltaisen palvelutarjontamme hydraulipumpuilla työskentelyn tueksi: saat saman katon alta niin hydraulipumppujen varaosat, huollot kuin painemittarien kalibroinnit. Mikäli omaa laitekantaa ei ole vielä täydennetty hydraulipumpulla, löytyy apua ulkoistetusta tunkkauspalvelustamme tai laajasta vuokratyökalujen valikoimastamme.

Malli Ominaisuudet Yhteensopivuus Öljytuotto
(0 bar)
Öljytuotto
(700 bar)
Öljytilavuus
(l)
Paino
(kg)
PA172 7,6 litran muovisäiliö Yksitoimiset sylinterit 4,6 0,3 4,7 8,1
PA174 7,6 litran muovisäiliö Yksi- ja kaksitoimiset sylinterit 4,6 0,3 4,7 8,1