PA9 – paineilmatoiminen hydraulipumppu – Osatek
  • PA9 on Power Team jalkapumppu

PA9 – paineilmatoiminen hydraulipumppu

PA9-sarjan paineilmatoimiset hydraulipumput ovat mainio ratkaisu työympäristöihin, joihin perinteiset käsipumput eivät syystä tai toisesta ole ideaali vaihtoehto. Helppokäyttöiset ja nopeasti ohjattavat hydraulipumput ovatkin erityisen käyttökelpoinen työväline intensiivisiin, runsaasti pysäytyksiä ja käynnistyksiä sisältävään ammattikäyttöön. Yksinkertaisen käyttömekanismin ansiosta pumppujen huoltaminen käy helposti, mikä tekee PA9-sarjasta taloudellisen vaihtoehdon useiden vuosien ajaksi.

3-8 barin paineilmalla toimivat hydraulipumput ovat tehokas ratkaisu niin konepajoille, autokorjaamoihin, metallintyöstöön, raskaan kaluston huoltoon ja kunnossapitoon kuin rakennustyömaille. Kovapintainen anodisoitu alumiinikotelo tarjoaa pumpulle huomattavaa lisäsuojaa ja kestävyyttä ilman merkittävää lisäpainoa. Sisäänrakennettu ylipaineventtiili vähentää ylitäytön riskiä ja suojaa säiliön rakennetta vaurioilta. Monesta muusta hydraulipumppusarjasta poiketen jalkakäyttöinen PA9 soveltuu käytettäväksi vain yksitoimisten hydraulisylinterien kanssa.

Miksi valita työmaalle paineilmatoiminen PA9-hydraulipumppu?

  • sopii käytettäväksi ainoastaan yksitoimisten hydraulisylinterien kanssa
  • kestävä alumiinirunko
  • malleja mahdollista käyttää jalalla (PA9) tai käsin (PA9H)
  • käytettävissä missä asennossa tahansa
  • CE-hyväksytty

Tarjoamme monipuolisia huolto– ja varaosapalveluita kaikille hydrauliyksiköille mallista ja merkistä riippumatta. Lisäksi kalibroimme kaikki paineilmatoimisten hydraulipumppujen kanssa käytettävät painemittarit. Mikäli oman hydraulipumpun ostaminen ei ole tällä hetkellä suunnitelmissasi, voit helposti vuokrata tarvittavat laitteet meiltä. 

Malli Ominaisuudet Yhteensopivuus Öljytuotto
(35 bar)
Öljytuotto
(700 bar)
Öljytilavuus
(l)
Paino
(kg)
PA9 0,57 litran kumisäiliö, alumiinirunko, jalkaohjauksella Yksitoimiset sylinterit 1,0 0,2 0,6 6,8
PA9H 0,57 litran kumisäiliö, alumiinirunko, käsiohjauksella Yksitoimiset sylinterit 1,0 0,2 0,6 6,8