PPxx-9200 – Paineilmatoiminen hydraulipumppu – Osatek

PPxx-9200 – paineilmatoiminen hydraulipumppu

Rehobot PPxx-9200 on monipuolinen, huomattavaa tehoa tarjoava paineilmatoimisten pumppujen sarja. Yhtiön suurimmat pumppumallit ovat mainio ratkaisu raskasta käyttöä sisältäviin kohteisiin, joissa tarvitaan enemmän öljyä vaativia, korkean nostokapasiteetin sylintereitä. Suuri, jopa 9,2 litran säiliö mahdollistaa pitkät yhtämittaiset sylinterien käyttöjaksot. Monitieventtiileillä ja jakotukeilla varustettavat pumput sopivat erinomaisesti myös usean eri sylinterin samanaikaiseen käyttöön.

Erillinen painemittariliitäntä mahdollistaa helposti halutun painemittarin käytön. Sarjan pumput on varustettu 2,5 metrin kauko-ohjaimella, jonka avulla käyttäjä voi hallita koko yksikön toimintaa etänä turvallisen välimatkan päästä. Painemittarien lisäksi raskaaseen käyttöön soveltuvia pumppuja voidaan täydentää Rehobotin muilla lisävarusteilla aina liittimistä erilaisiin venttiileihin.

Miksi valita Rehobotin paineilmatoiminen PPxx-9200-hydraulipumppu?

  • sopii käytettäväksi vain yksitoimisten hydraulisylinterien kanssa
  • suuri, jopa 9,2 litran säiliö
  • 2,5 metrin kauko-ohjain
  • erillinen painemittarin liitäntä
  • voidaan varustaa helposti jakotukilla ja venttiileillä, jotka mahdollistavat usean sylinterin samanaikaisen käytön
  • sisäinen varoventtiili ylikuormitusta varten

Löydät valikoimastamme kattavan valikoiman hydrauliliittimiä ja -letkuja, jotka maksimoivat hydraulipumpun suorituskyvyn. Tarjoamme lisäksi kattavat varaosa– ja huoltopalvelut, jotka pitävät laitteesi toimintakuntoisina pitkään. Jos tarvitset pumppua vain hetkellisesti, tutustu vuokrauspalveluumme – autamme löytämään juuri tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Tutustuthan myös muiden hydrauliyksiköidemme valikoimaan, joka kattaa niin sähkökäyttöiset, akkukäyttöiset kuin polttomoottorilla toimivat hydraulipumput teollisuuskohteisiin.

Malli Työpaine
(bar)
Öljytilavuus
(
cm³)
Tuotto, matala paine
(
cm³/min)
Tuotto, korkea paine
(
cm³/min)
Ilmanpaine
(bar)
Paino
(
kg)
PP70-9200RC 700 9200 1070 200 6-10 20
PP80-9200RC 800 9200 710 150 6-10 20