Vastavoimajalat – Hydraulinen momenttiväännin – Osatek

Vastavoimajalat

Momenttivääntimien kanssa käytettävät vastavoimajalat ovat olennainen osa korkeiden momenttiarvojen kanssa työskentelyä. Käyttökohteeseen ideaali, toisinaan kohteen mukaan räätälöity vastavoimajalka tehostaa huomattavasti momenttivääntimen käyttöä ja auttaa saavuttamaan tarkasti vaaditut momenttiarvot. Paitsi  yli- tai alikiristymisen todennäköisyyttä, vähentävät oikein suunnitellut ja käytetyt vastavoimajalat käyttäjään kohdistuvaa rasitusta ja takaavat siten miellyttävän sekä ergonomisen momenttivääntimen käytön.

Valikoimastamme löytyy eri pituisia ja mallisia vastavoimajalkoja, minkä lisäksi voimme suunnitella vastavoimajalkoja yksilöllisiin tarpeisiin sopiviksi. Etsit sitten kevyttä ratkaisua liikkuviin sovelluksiin tai raskaan vaihtoehtoa vaativiin teollisuustehtäviin, löydät kauttamme kohteeseesi taatusti oikean ratkaisun. Laaja verkostomme mahdollistaa myös harvinaisempien vastavoimajalkojen ja -ratkaisujen toimitukset.

Tutustu laajaan vastavoimajalkojen mallistoomme, josta löydät muun muassa…

  • vääntiöakselille asetettavat vastavoimajalat
  • (hydraulisten momenttivääntimien) rungon takaosaan asetettavat vastavoimajalat
  • liukutukivarret
  • tukiholkit
  • pitkät vastavoimavarret

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja tiedustele lisää tarjoamistamme vastavoimajaloista. Valikoimastamme löydät myös vastavoimajalkoja vuokralle, minkä ansiosta voit hankkia kulloiseenkin käyttökohteeseen parhaiten soveltuvan vastavoimaratkaisun. Muistathan myös ulkoistetun asennus- ja pulttauspalvelumme, jos olet epävarma momenttityökalujen käytöstä työkohteessasi.