Painemittarit - Rehobot - Korkeapainehydrauliikka - Osatek

Painemittarit – Rehobot

Rehobotin painemittarit ovat erinomainen vaihtoehto, kun työkohteeseen tarvitaan luotettava mittarivaihtoehto käytettäväksi hydraulipumppujen kanssa. Yhtiön painemittarit edustavat huippuluokan laatua, tarkkuutta ja luotettavuutta, minkä vuoksi ne ovat äärimmäisen suosittuja työvälineitä eri teollisuudenaloilla. Painemittarit sopivat laajasti esimerkiksi hydraulijärjestelmien paineistamiseen, raskailla momenttityökaluilla työskentelyyn tai muihin mittaustöihin esimerkiksi lääke-, prosessi- tai autoteollisuudessa.

Laadukkaista materiaaleista valmistetut, kovaa käyttöä kestämään suunnitellut painemittarit ovat luottovalinta vaihteleviin lämpötiloihin ja haastaviin työolosuhteisiin. Laajasta. useita eri mittayksikköjä kattavasta valikoimasta löytyy oikea mittari niin kokeneille teollisuuden ammattilaisille kuin satunnaisesti painemittareita tarvitseville käyttäjille.

Löydät valikoimasta monikäyttöiset Rehobotin painemittarit osoittimella:

  • painemittarit eri mittayksiköillä (bar, kN, MPa, psi)
  • nestevaimennetut, suoraan PHS-käsipumppuihn kytkettävät painemittarit (AMT801 & TX104)
  • suojakehikot PHS-käsipumppuihin kytkettäville painemittareille
  • liitäntäkappaleet painemittareille

Etsitkö oikeaa työvälinettä tai kokonaan sinulle räätälöityä työkalukokonaisuutta? Älä huoli, asiantuntijamme ovat valmiita auttamaan! Löydämme juuri sinulle sopivan painemittarin ja muut tarpeisiisi vastaavat työkalut. Mikä parasta, huolehdimme myös nykyisten painemittariesi kalibroinneista.

Muistathan myös muiden korkeapainehydrauliikan lisävarusteiden valikoimamme, joka kattaa töihisi kaikki tarvitsemasi välineet aina hydrauliikkaletkuista korkealaatuisiin liittimiin.