CPF-sylinterit – Korkeapainehydrauliikka – Osatek

CPF-sylinterit

Rehobotin CPF-sylinterit ovat huippulaadukkaita vetosylintereitä, joiden kapasiteetti on mallista riippuen 5 tai 11 tonnia. Vetosylinterit ovat tärkeä osa teollisuusprojekteja, joissa voimaa on tuotettava työntämisen sijaan myös vetosuuntaisesti. Vetosylintereitä käytetäänkin runsaasti esimerkiksi hitsattujen metallirakenteiden suoristamisessa ja oikaisemisessa, raskaan teollisuuden automaatiossa sekä muissa teollisuusprosesseissa, joissa tarvitaan säännöllistä vetoliikettä. Kompaktit CPF-vetosylinterit soveltuvat hyvin työskentelyyn myös silloin, kun käytettävissä ei ole runsaasti tilaa.

Kaikki CPF-sarjan vetosylinterit sisältävät kierteet männän päässä ja sylinterin pohjassa. Kaulus- ja  pohjaan sijoitettujen kierteiden ansiosta sylinterit on helppo asentaa pysyvästi käyttökohteeseen sekä varustaa monipuolisesti Rehobotin lisävarusteilla, kuten liittimillä, koukuilla, ketjuilla ja erilaisilla vetokappaleilla. 

Miksi valita Rehobotin CPF-vetosylinteri?

  • yksitoiminen, jousipalautteinen
  • vetoteho 5-11 tonnia
  • isku 125-200 millimetriä
  • vakiona kauluskierteet sekä männän päässä että sylinterin rungossa
  • varustettavissa sekä uros- että naarasliittimillä

Hydraulisylinterin hankinta edessä? Autamme sinua oikean sylinterin valinnassa. Kokonaispalveluratkaisumme kattaa kaiken sylinterien myynnistä niiden huoltoon, koeponnistukseen ja varaosien hankintaan. Lisäksi tarjoamme tunkkaus– ja vuokrauspalveluja, jos sylinteritarpeesi ei ole säännöllinen.

Muistathan myös monipuolisen hydrauliyksikköjen valikoimamme sylintereillä työskentelyn tueksi. 

Malli Työpaine
(bar)
Kapasiteetti
(t)
Isku
(mm)
Iskutilavuus
(cm3)
Sylinterin halkaisija
(mm)
Korkeus
(mm)
Paino
(kg)
CPF705 700 5 125 80 48 412 2.4
CPF709 700 11 127 199 70 440 5.9
CPF809 700 11 200 318 70 586 7.2