Voima-anturit – Mittauslaitteet teollisuuteen – Osatek

Voima-anturit

Etsitkö korkealaatuista ratkaisua ruuvi- ja pulttiliitosten puristusvoiman mittaamiseen? Ei hätää – Altosensin monipuoliset voima-anturit poistavat kaikki ruuviliitosten mittaamiseen ja analysointiin liittyvät huolesi. Innovatiiviset, erittäin ohuet anturit on helppo sijoittaa mutterin ja kiinnityspinnan väliin, mikä mahdollistaa anturiratkaisun käyttöönoton esimerkiksi säännöllisen huoltotarkastuksen yhteydessä. Ohut profiili mahdollistaa voima-anturien käytön myös haastavissa ja ahtaissa teollisuuden käyttökohteissa, joihin perinteiset paksut anturit eivät kokonsa puolesta sovellu.

Altosensin voima-anturien avulla yritykset voivat kerätä arvokasta tietoa pulttien kuormituksesta ja muista tekijöistä, jotka vaikuttavat liitosten laatuun, tuotannon tehokkuuteen ja työskentelyn turvallisuuteen. Puristusvoiman lisäksi yritykset voivat kerätä antureilla monipuolista dataa muun muassa liitoksiin kohdistuvasta tärinästä ja niiden lämpötiloista. Mikä parasta, anturit ja Altosensin itse kehittämä mittaustulosten seuranta- ja dokumentointijärjestelmä kulkevat paikasta toiseen kätevässä ja kompaktissa salkussa. 

Miksi liitostyöskentelyssä kannattaa käyttää Altosensin voima-antureita?

  • ohut profiili, joka mahdollistaa anturien käytön tilalta rajallisissa käyttökohteissa
  • helposti käyttöön otettavissa
  • lisävarusteena luotettava mittaustulosten seuranta- ja dokumentointijärjestelmä
  • mahdollisuus mitata sekä puristusvoimaa, esijännitystä, lämpötilaa että tärinää

Mikäli käyttökohde tai -ympäristö sitä vaatii, autamme sinua tilaamaan räätälöityjä tai erikoismitoitettuja voima-antureita suoraan Altosensilta. Muistathan myös vuokrattavien työvälineiden valikoimamme, joka kattaa voima-anturien lisäksi muun muassa monipuoliset Delta Sigma –venymämittauslaitteet.

Koko Øo Øi t F, max.
(räätälöitävissä pyynnöstä) (mm) (mm) (mm) (kN)
M20 37 21 3 > 200
M30 56 31 4 > 450
M30 66 37 5 > 650
M48 92 52 8 > 1200