Delta Sigma – Venymämittauslaite teollisuuteen – Osatek

Delta Sigma -venymämittaustyökalu

Kriittisissä pultti- ja ruuviliitoksissa on äärimmäisen tärkeää tunnistaa liitoksiin kohdistuvan venymän tai kuormituksen määrä. Resonic Instrumentsin Delta Sigma on luotettava ja tarkka työkalu, jonka avulla pultteihin ja ruuveihin kohdistuva kuormitus ja venymä voidaan mitata ja dokumentoida tarkasti ja luotettavasti. Monipuolisen ja helppokäyttöisen laitteen avulla mittauksista saatavat tulokset ovat helposti koottavissa selkeäksi ja nopeasti luettavaksi raportiksi. Helppokäyttöinen kosketusnäyttö tekee Delta Sigmasta markkinoiden käyttöystävällisimmän venymämittaustyökalun.

Delta Sigma -venymämittauslaite on suunniteltu erityisesti raskaan kokoonpanevan teollisuuden sekä tuotantolaitosten tarpeisiin. Korkealaatuiset anturit tarjoavat tarkat tulokset automatisoidusti jopa kaikkein haastavimmista käyttökohteista, joissa lämpötilavaihtelut voivat olla mekaanisille mittaustyökaluille haastavia. Mikä parasta, on Delta Sigma täysin Excel-yhteensopiva, minkä ansiosta tulosten hallinta ei vaadi erillisiä tietokoneelle asennettavia ohjelmistoja tai sovelluksia.

Miksi valita Delta Sigman venymämittauslaite?

  • salasanasuojaus mittaustietoja käsiteltäessä
  • helppokäyttöinen 4,3 tuuman kosketusnäyttö
  • joustavat tallennusominaisuudet
  • Excel-yhteensopiva

Yhtenä Suomen johtavista pulttiliitostyöskentelyn asiantuntijoista tarjoamme laajan valikoiman venymämittauslaitteita, jotka soveltuvat erilaisiin ruuvi- ja pulttiliitoksia sisältäviin kohteiisn. Meiltä löydät juuri oikean laitteen tarpeisiisi. Laaja kokemuksemme venymämittaustyökalujen asennus-, käyttö- ja koulutustöistä niin suurissa kuin pienissä projekteissa tekee meistä Suomen johtavan venymämittausten asiantuntijan. Ota rohkeasti yhteyttä ja tiedustele tarjousta venymämittauslaitteen hankinnasta tai vuokraamisesta.