JLB 3 K & JFB 3 K – JUNG-siirtorullastot – Osatek
  • JUNG JLB 3 K siirtorullastolla painavat taakat liikkuvat helposti

JLB 3 K & JFB 3 K

JUNG:n helppokäyttöiset JLB 3 K ja JFB 3 K -siirtorullastot ovat tehokas ja nopea vaihtoehto raskaiden kuormien liikuttamiseksi paikasta toiseen. Turvallisiksi suunnitellut siirtorullastot ovat ergonominen ratkaisu painavien esineiden siirtotöihin, minkä lisäksi niiden käyttö pienentää merkittävästi nostotöiden aiheuttamien loukkaantumisten riskiä. Edistyneen rakenteensa ansiosta JUNG:n kevyimmät siirtorullastomallit JLB 3 K ja JFB 3 K takaavat sujuvan ja helppokäyttöisen vaihtoehdon yleisimpiin siirtorullastoa vaativiin suorituksiin. 

3 000 kiloa kantavasta vetopäästä ja kahdesta 1 500 kiloa kantavasta takapäästä koostuva siirtorullastokokonaisuus on varma valinta yleisimpiin teollisuuden kuljetustöihin. Yhtenä JUNG:n suosituimmista siirtorullastomalleista JLB 3 K ja JFB 3 K muodostavat luotetun siirtotyökalun esimerkiksi toimisto-, kauppa- ja toimitiloihin. 

Miksi valita siirtorullastoksi JUNG JLB 3 K & JFB 3 K?

  • kevyt valinta yleisimpiin siirtotöihin
  • kantavuus yhteensä 6 tonnia (3+3)
  • korkeus 110 millimetriä
  • pyörät eivät jätä jälkiä lattiaan
  • osat saatavilla myös erikseen
  • täyttää ASME B30.1 -standardin vaatimukset

Etsitkö tehokasta ja luotettavaa siirtorullastoa työkohteeseesi? Meiltä löytyy valikoimastamme juuri sinulle sopiva ratkaisu! Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia siirtorullastoja myös vuokralle. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan juuri sopivan työvälineen käyttöösi, minkä lisäksi tarjoamme korkeatasoisia huoltopalveluita nykyisille siirtorullastoillesi, jotta ne säilyvät tehokkaina käytössäsi mahdollisimman pitkään. Muistathan myös monipuolisen kynsitunkkien valikoimamme etsiessäsi nostotyökaluja siirtorullastoilla työskentelyn tueksi