Jac-3: kokoonpanolinjaston imuri - Paineilmatyökalut - Osatek

Jac-3-imuri

Paineilmatoiminen Jac-3-imuri on kevyt ja kompakti teollisuus- ja kokoonpanolinjastojen siivoustöihin. Tehokas korkealuokkaisista materiaaleista valmistettu Jac-3 noudattaa NPK:n korkeita laatustandardeja. Kompaktin kokonsa, helppokäyttöisyytensä ja luotettavuutensa ansiosta imuri on ihanteellinen työkalu työympäristöjen siistinä pitämiseen. 

Toisin kuin perinteiset teollisuusimurit, on Jac-3 helposti liikuteltavissa ahtaisiin ja vaikeapääsyisiin paikkoihin. Tehokkaalla suodatusjärjestelmällä varustettu paineilmatoiminen imuri varmistaa, että pienimmätkin pölyhiukkaset, puu- ja metallilastut sekä muut ainekset työpisteeltä kerätään talteen, mikä vähentää työntekijöiden altistumista yhdellekään turhalle roskalle. Kolmella eri suuttimella ja kestävällä kangaspölypussilla varustettu Jac-3 on monikäyttöinen ja pitkäikäinen ratkaisu, jonka rinnalla perinteinen teollisuusimuri kalpenee täysin.

NPK:n Jac-3 on kaikki, mitä paineilmatoimiselta imuriltasi tarvitset:

  • Helppokäyttöinen
  • Pieni koko
  • Vaihdettava kangaspussi ja suuttimet
  • Erittäin luotettava ja kestävä työväline

Paineilmatoiminen Jac-3 on huipputuote, vaan mitä tekisit sillä ilman muita paineilmakäyttöisiä laitteita? Muistathan siis, että saat Osatekilta myös kaikki muut paineilmatyökalut, kuten monipuoliset porakoneet, hiomakoneet ja talttavasarat. Mikä parasta, saat valtaosan myymistämme tuotteista myös helposti ja väliaikaisesti vuokralle. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään oikean työkalukokonaisuuden löytämisessä!

Tuote Imuteho (mmAq) Ilmankulutus (l/s) Kokonaispituus (mm) Paino (kg) Imuputken halkaisija (mm) Ilmaliitäntä
JAC-3 2200 13,3 230 0,77 32 1/4