Staht – Vetokoelaitteiden lisävarusteet – Osatek

Staht-vetokoelaitteiden lisävarusteet

Staht-vetokoelaitteet (Stath 25kN ja Staht 60kN) tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia kiinnikkeiden koeistamiseen rakennusteollisuuskohteissa. Valikoimamme ei rajoitu pelkästään vetokoelaitteisiin, vaan tarjoamme myös laajasti erilaisia sovittimia, adaptereita ja muita lisävarusteita työskentelysi tueksi. Kattava varastomme takaa nopean toimituksen ja saatavuuden kaikkiin yleisimpiin Stahtin lisävarusteisiin.

Helposti ja nopeasti vaihdettavat Staht-lisävarusteet mahdollistavat sinulle vaivattoman työskentelyn myös haastavimmissa olosuhteissa. Voit unohtaa huolesi akuutisti hankittavien lisävarusteiden yhteensopivuudesta vetokoelaitteiden kanssa, sillä alkuperäisiin vetokoelaitteisiin suunnitellut Staht-lisävarusteet on suunniteltu tiukimpien laatustandardien mukaisesti. Näin voit olla varma tarkoista ja luotettavista tuloksista jokaisella työskentelykerralla.

Valikoimastamme löydät muun muassa Stahtin vetokoelaitteiden kanssa yhteensopivat…

  • kierre- ja uritetut sovittimet
  • adapterit
  • räikät
  • kierretangot
  • salkut ja kantoratkaisut

Ota rohkeasti yhteyttä asiantuntijoihimme ja kerro meille tarpeistasi ja vetokoeistusta vaativasta työkohteestasi. Asiantuntijamme auttavat löytämään juuri sinulle täydellisen Staht-ratkaisun. Älä epäröi myöskään kertoa meille erityistarpeistasi: tiivis yhteistyömme Stahtin kanssa mahdollistaa lisävarustetarjonnan heidän oman vakiovalikoimansa ulkopuolelta. Tutustu myös asiantuntijoidemme tarjoamaan vetokoepalveluun!