Talttavasarat, pistoolikahva - Paineilmatyökalut - Osatek

Pistoolikahvaiset talttavasarat – NPK

NPK:n pistoolikahvaiset talttavasarat ovat vakiinnuttaneet asemansa luotettavina ja tehokkaina työkaluina, joita käytetään erityisesti tilanteissa, joissa talttavasaralta vaaditaan lujaa voimaa ja tarkkuutta. Kompakti muotoilu, vahva rakenne ja helppokäyttöisyys tekevät talttavasaroista ihanteellisen valinnan teollisuuden ammattilaisille, joille työkalun suorituskyky on kaikki kaikessa. Erityistä suosiota pistoolikahvaiset talttavasarat nauttivat autokorjaamoilla, joissa talttavasaraa käytetään lähes päivittäin erilaisiin kori- ja peltitöihin.

Valikoimastamme löytyy kaksi pistoolikahvaista talttavasaraa: NPH-400 ja NBH-600A. NBH-400 on suunniteltu ennen kaikkea kevyeksi mutta vahvaksi vaihtoehdoksi pieniin autokorjaamojen töihin. NBH-600 edustaa tehokkaampaa vaihtoehtoa, joka tarjoaa laajat mahdollisuudet esimerkiksi maalinpoisto-, ruosteenpoisto- ja muihin sekalaisiin kunnostustöihin. Kattava lisävarustevalikoima monipuolistaa entisestään työkalujen käyttömahdollisuuksia.

Miksi valita NPK:n pistoolikahvainen talttavasara?

  • Männän halkaisija: 13-19 mm
  • Iskutaajuus: 4000–6500 iskua minuutissa
  • Pitkä iskunpituus: 68-95 mm
  • Ilmaliitin: 1/4″
  • Laaja valikoima erilaisia vaihtotalttoja

Pistoolikahvaisten talttavasaroiden tarjontamme ei rajoitu suinkaan NPK:n tuotteisiin: vakiovalikoimastamme löydät myös luotettavat Kawasakin pistoolikahvaiset taltta- ja neulavasarat! Tarjoamme talttavasaroita myös vuokralle. Tutustuthan lisäksi huolto– ja varaosapalveluihimme, jotka varmistavat työkalujesi moitteettoman toiminnan.

Tuote Männän halkaisija (mm) Iskutaajuus (i/min) Iskunpituus (mm) Ilmankulutus (l/s) Kokonaispituus (mm) Paino (kg) Ilmaliitäntä
NBH-400 13 1600 95 1,8 223 1,4 1/4
NBH-600A 19 1500 68 2,7 245 2 1/4