CX-sylinterit – Korkeapainehydrauliikka – Osatek

CX-sylinterit

Rehobotin CX-sarjan suuritehoinen sylinteri vastaa huutoon, kun tarvitaan erityisen kovaa nostotehoa. CX-sylinteri toimii jopa 800 barin paineella, ja sen nostoteho on enimmillään 256 tonnia. Sylinteri on suunniteltu kestämään erityisesti epäkeskeistä kuormaa: uniikit, XL-kokoiset teräksiset suojalevyt varmistavat, ettei epäkeskeinen kuorma aiheuta vahinkoa sylintereillä työskenneltäessä.

Helposti käyttöön otettavat, erittäin kestävät CX-sylinterit tarjoavat täydellisen ratkaisun sovelluksiin, joissa vaaditaan sekä nopeutta että suurta nostovoimaa. Sarjan sylinterit soveltuvat erinomaisesti siltojen nostotöihin, rakennustyömaille, laivanrakennukseen ja kaivosteollisuuteen, jossa suuri nostoteho ja työkalut luotettavuus ovat työn suorittamisen kannalta välttämättömiä ominaisuuksia. Sylinteri voidaan kytkeä valinnan mukaan joko uros- tai naarasliittimillä.

Miksi valita Rehobotin CX -sarjan hydraulisylinteri?

  • yksitoiminen, ei-jousipalautteinen
  • nostoteho enimmillään 256 tonnia
  • isku 100 mm
  • varustettavissa kattavasti Rehobotin lisävarusteilla

Kysy rohkeasti asiantuntija-apua nostotöidesi suunnitteluun ja toteutukseen – asiantuntijamme ovat enemmän kuin mielellään apunasi. Mikäli sinulla on jo käytössäsi hydraulisylintereitä tai muita korkeapainehydrauliikkatuotteita, saat kauttamme niille kunnon huollon, varaosat ja koeponnistuksen. Voit myös vuokrata kauttamme sylintereitä, hydrauliyksikköjä ja muita tarvitsemiasi korkeapainehydrauliikan työkaluja väliaikaiseen käyttöön. 

Muistathan myös monipuolisen hydrauliyksikköjen valikoimamme sylintereillä työskentelyn tueksi. 

Malli Työpaine
(bar)
Kapasiteetti
(t)
Isku
(mm)
Iskutilavuus
(cm3)
Sylinterin halkaisija
(mm)
Korkeus
(mm)
Paino
(kg)
CX250B-100 800 256 100 3140 250 285 100