PPxx-1000 CAG – paineilmatoiminen hydraulipumppu – Osatek

PPxx-1000 CAG – paineilmatoiminen hydraulipumppu

Tukevalla kehikolla varustetut Rehobot PPxx-1000CAG -yksiköt ovat luotettava ratkaisu, kun tarvitset paineilmalla toimivan hydraulipumpun vetokiristimien voimanlähteeksi. Kaksi mallia kattava sarja tarjoaa vetokiristimillesi helppokäyttöisen, pitkäikäisen – ja mikä parasta, erittäin kestävän hydraulipumppuratkaisun 1500 ja 2275 barin maksimipainearvoilla. Kehikkorakenteen ansiosta PPxx-1000CAG-hydrauliyksiköt ovat vaivatta siirrettävissä paikasta toiseen.

Mallien suuri, jopa 1000 cm3 öljyntilavuus mahdollistaa usean vetokiristimen samanaikaisen käytön. Pumppujen ilmanpainetta säädetään helppokäyttöisellä, pumpun reunasta löytyvällä paineilmasäätimellä. Integroitu sulkuventtiili mahdollistaa hydraulipaineen lukitsemisen järjestelmään. Suurikokoisten ja selkeiden mittareiden ansiosta pumpun käyttäjän on helppo lukea sekä yksikön läpi kulkeva ilmanpaine että hydraulinen paine. Mikä parasta, voidaan PP150- ja PP227-pumput toimittaaa aina tarvittavien letkujen liittimien ja painemittarien kanssa, minkä ansiosta pumput ovat heti käyttövalmiita.

Miksi valita Rehobotin paineilmapumppu vetokiristimelle?

  • kaksi eri mallia (1500 ja 2275 barin maksimipaine)
  • mitat: 500 x 329 x 232 mm
  • paino 11,8 kg (PP150-1000CAG) & 12,1 kg (PP227-1000CAG)
  • tarvittava ilmanpaine: 6-10 bar
  • helposti paikasta toiseen siirrettävä pumppuratkaisu
  • kestävä, kehikolla suojattu rakenne
  • korkealaatuinen vaihtoehto vetokiristimillä työskentelyn tueksi

Toimitamme hydraulipumput kaikkiin tarpeisiisi – olipa kyseessä valikoimamme standardituote tai räätälöity erikoisratkaisu. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan oikean tuotteen sekä tarjoavat tukea sen käytössä. Muistathan myös huolto- ja kalibrointipalvelumme nykyisille hydraulipumpuillesi ja niiden painemittareille.