SPX FLOW Power Team – Teollisuuden työkalut – Osatek

SPX FLOW Power Team

SPX FLOW on yhdysvaltalainen teknisten ratkaisujen toimittaja, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi avaimet käteen -periaatteella tuotteita ja ratkaisuja eri teollisuudenaloilla  toteutettaviin hankkeisiin. Valikoimastamme löydät sekä SPX FLOW Power Teamin että SPX FLOW Bolting Systemsin korkealaatuisia työvälineitä kunnossapito- ja kokoonpanevan teollisuuden vaativiin tarpeisiin.

SPX FLOW Power Team tarjoaa turvalliset ja luotettavat korkeapainehydrauliikan tuotteet niin yksittäisten konepaja- ja autotalliyrittäjien kuin raskaiden teollisuus- ja työmaatoimijoiden käyttöön. Vuosikymmenten aikana yhtiöstä on tullut niin kokoonpano-, kaivos-, laivanrakennus-, auto- kuin muun valmistavan teollisuuden luottokumppani nostamiseen, vetämiseen ja levittämiseen liittyvissä töissä. 

SPX FLOW Power Teamin hydraulisylinterit, kynsitunkit ja hydraulipumput ovat korkeapainehydrauliikan taidonnäytteitä, jotka on suunniteltu kestämään vaativia olosuhteita ja tarjoamaan samalla ensiluokkaista suorituskykyä. Yhtiön työkalut ovat luotettava vaihtoehto erilaisten teollisuusprosessien tehostamiseksi ja tuottavuuden parantamiseksi. SPX FLOW Power Teamin yli satavuotinen kokemus ja tekninen tietotaito korkeapainehydrauliikan parista tekee siitä arvostetun kumppanin teollisuusalan ammattilaisille ympäri maailman.

Valikoimastamme löydät muun muassa SPX FLOW Power Teamin ensiluokkaiset…

Saat Osatekin kautta myös korkealaatuiset…