SPX FLOW Bolting Systems – Pulttiliitostyökalut – Osatek

SPX FLOW Bolting Systems

SPX FLOW on yhdysvaltalainen teknisten ratkaisujen toimittaja, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi avaimet käteen -periaatteella tuotteita ja ratkaisuja eri teollisuudenaloilla  toteutettaviin hankkeisiin. Valikoimastamme löydät sekä SPX FLOW Power Teamin että SPX FLOW Bolting Systemsin korkealaatuisia työvälineitä kunnossapito- ja kokoonpanevan teollisuuden vaativiin tarpeisiin.

SPX FLOW Bolting Systemsin momenttivääntimet, hydraulipumput ja niiden lisävarusteet varmistavat niin pienten kuin suurten kiinnitystöiden onnistumisen kerrasta toiseen. Yhtiön tuotteet tarjoavat täyden palvelun ratkaisun momentti- ja kiristystyöskentelyyn aina yksittäisistä momenttityökaluista työmaakohtaisesti räätälöitäviin kiristysjärjestelmiin ja -suunnitelmiin.

SPX FLOW Bolting Systemsin vahva omistautuminen korkealle laadulle ja asiakkaiden kiinnitysteknisten tarpeiden ymmärtämiselle on tehnyt siitä yhden maailman arvostetuimmista momenttivääntimien valmistajista. Yhtiön vääntimissä yhdistyvät luotettavuus, kestävyys ja helppokäyttöisyys, minkä ansiosta ne soveltuvat laajasti erilaisiin teollisuuskohteisiin ja -sovelluksiin. Saat kauttamme myös kaikki SPX FLOW Bolting Systemsin momenttivääntimien kanssa tarvitsemasi lisävarusteet, kuten vastavoimajalat ja hydrauliletkut – ja mikä parasta, usein suoraan omasta varastostamme. 

Valikoimastamme löydät muun muassa SPX FLOW Bolting Systemsin korkealaatuiset…

Saat Osatekin kautta myös huippuluokan…