Painemittarit - SPX FLOW Power Team – Korkeapainehydrauliikka – Osatek
  • Power Team hydraulimittari
  • Mittari on erinomainen apuväline tarkkoihin kiristyksiin
  • Digitaalinen mittari on tarkka

Painemittarit – SPX FLOW Power Team

Valikoimastamme löydät tarkat ja pitkäikäiset painemittarit kaikkiin korkeapainehydrauliikan työvälineisiisi. Kestävä runkorakenne, korkealaatuiset osoittimet ja vahvat tiivisteet takaavat luotettavat ja turvalliset painemittarit käytettäväksi hydraulisylinterien kanssa. Vakiovalikoimamme lisäksi tarjoamme räätälöityjä tai muuten harvinaisempia painemittareita hydraulisylintereillä työskentelyyn. Kauttamme saat myös painemittarit muihin tarkkuutta vaativiin teollisuuden mittauksiin, kuten raskaisiin prosessiteollisuuden työkohteisiin.

Laadukkaista materiaaleista valmistetut mittarimme mahdollistavat paineen mittaamisen jopa 4000 bariin asti. Lisäksi tarjoamme runsaasti painemittarien asettelua helpottavia liitäntäkappaleita ja niiden käyttömahdollisuuksia parantavia suojuksia. Muistathan myös monipuolisen korkeapainehydrauliikan lisävarusteiden valikoimamme, josta löydät niin hydrauliikkaletkut, hydrauliikkaliittimet, venttiilit kuin muut tarvittavat hydraulikomponentit työskentelysi tueksi.

Valikoimastamme löydät muun muassa SPX Flow Power Teamin huippulaadukkaat…

  • painemittarit osoittimella
  • digitaaliset painemittarit
  • liitäntäkappaleet painemittareille
  • suojat painemittareille

Ota yhteyttä ja kerro meille, millaista painemittaria tarvitset. Autamme sinua valitsemaan oikean mittarin markkinoiden johtavilta työkaluvalmistajilta. Laajan varastomme ansiosta pystymme tarjoamaan painemittareillemme Suomen nopeimmat toimitukset. Tutustuthan myös suosittuun kalibrointipalvelumme, joka kalibroi painemittarisi aina 4200 bariin asti.