Twistlock & Weld-on Cone – JUNG-siirtorullastot – Osatek
  • JUNG JTL JTLB

Twistlock & Weld-on Cone

JUNG:n Twistlock ja Weld-On Cone -siirtorullastomallit mahdollistavat raskaiden konttikuormien käsittelyn ja siirtämisen paikasta toiseen. Matalaprofiiliset, ISO standardin mukaisesti valmistettuja kontteja varten suunnitellut Twistlock ja Weld-On Cone nopeuttavat huomattavasti konttien siirtämistä muun muassa silloin, kun niiden käsittely ei ole koneellisesti mahdollista. Lisäksi mallit tarjoavat helppokäyttöisen ja luotettavan vaihtoehdon konttien siirtämiseksi matalissa tai ahtaissa väliköissä ja esimerkiksi liukuovia tai lastaussiltoja sisältävissä tiloissa. 

Helppokäyttöiset, tandem-malliset rullastot nopeuttavat konttien käsittelyä muun muassa erilaisissa varastoissa. Tasaisille alustoille ja sisäkäyttöön suunniteltu Weld-On Cone mahdollistaa kontin pudottamisen rullastoon asennettujen kartiomallisten ulokkeiden päälle, minkä jälkeen kontit ovat sujuvasti siirrettävissä paikasta toiseen. Erityisesti ulkokäyttöön suunniteltu Twistlock sen sijaan toimii lukitusmekanismilla ja soveltuu erinomaisesti kohteisiin, joissa kontteja tulee siirtää ramppeja tai muita epätasaisia pintoja pitkin. 

Miksi valita JUNG:n Twistlock tai Weld-On Cone -siirtorullasto?

  • helppo, nopea ja yksinkertainen valinta konttien siirtoihin
  • yhteensopiva ISO-konttien kanssa
  • matala profiili
  • vetopää varustettu silmukalla
  • pyörät eivät jätä jälkiä lattiaan
  • osat saatavilla myös erikseen
  • täyttää ASME B30.1 -standardin vaatimukset

Valikoimastamme löydät runsaasti erilaisia siirtorullastomalleja ja -ratkaisuja niin omaksesi kuin lyhytaikaiseen vuokrakäyttöön. Kunnostamme ja huollamme myös olemassa olevat siirtorullastot takaisin uudenveroisiksi, minkä lisäksi räätälöimme ja varustamme ne tarvittaessa erikoisvaatimusten mukaan. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä asiantuntijamme auttavat sinua löytämään parhaiten tarpeeseesi soveltuvan siirtorullaston lisävarusteineen. Muistathan myös monipuolisen kynsitunkkien valikoimamme etsiessäsi nostotyökaluja siirtorullastoilla työskentelyn tueksi.