SPX FLOW Power Team -kynsitunkit teollisuuteen – Osatek

SPX FLOW Power Team -kynsitunkit

SPX FLOW Power Teamin Heavy-Duty-sarjan kynsitunkit ovat luotettavia vaihtoehtoja ammattilaisten nostotyökaluksi niin korjaamoille, teollisuuslaitoksiin kuin erilaisiin huoltokohteisiin. Kevyet, pitkäiskuiset ja integroidulla pumpulla varustetut kynsitunkit liikkuvat helposti paikasta toiseen, minkä lisäksi ne jaksavat nostaa kokoonsa nähden huomattavan raskaita esineitä. Monipuolisten työskentelyä ja tunkin asettelua helpottavien ominaisuuksiensa ansiosta Heavy-Duty-sarjasta löytyy varma ratkaisu jopa kaikkein haastavimpiin nostotarpeisiin. 

Ammattikäyttöön suunniteltujen kynsitunkkien sarja kattaa 360 astetta kääntyvällä yläosalla sekä erikseen kääntyvällä kynnellä varustetut, parhaimmillaan jopa lähes 30 tonnia kannattelevat mallit. Kynsitunkeissa käytettävää öljyä ympäröi tukeva kumikalvo, minkä ansiosta tunkit ovat käytettävissä kätevästi niin pysty- kuin vaakatasossa.

Miksi valita SPX FLOW Power Teamin ammattikäyttöön tarkoitettu kynsitunkki?

  • monipuolinen valikoima erikokoisia kynsitunkkeja (5.5, 11 ja 27.5 tn)
  • integroitu pumppu
  • nostomahdollisuus sekä kynnellä että tunkin yläosalla
  • mahdollisuus käyttää pysty- ja vaakatasossa
  • kääntyvä kynsi ja yläosa
  • ylikuormitukselta estävä ylipaine- ja palautusventtiili
  • täyttää ANSI B30.1 -standardin vaatimukset

Löydät Osatekilta Suomen laajimman valikoiman kynsitunkkeja niin suuriin kuin pieniin nostotöihin. Voit halutessasi vuokrata kynsitunkin tilapäiseen käyttöön. Tarjoamme myös kattavat huolto– ja varaosapalvelut, jotta kynsitunkkisi pysyvät aina huippukunnossa. Asiantuntijamme suunnittelevat myös erikoismitoitettuja ja räätälöityjä kynsitunkkeja lisävarusteineen. Muistathan myös laajan siirtorullastojen valikoimamme, kun etsit siirtotyökaluja kynsitunkeilla työskentelyä varten.