Svero-kynsitunkit – Kynsitunkit teollisuuteen – Osatek
  • Kynsitunkki on kätevä

Svero-kynsitunkit

Etsitkö monikäyttöistä ja kustannustehokasta nostotyökalua teollisuuskohteisiin? Sveron kynsitunkit ovat täydellisesti soveltuva järkiratkaisu työympäristöihin, joissa siirretään ja nostetaan säännöllisesti esineitä lattiatasolta. Kevyt kynsitunkki tarjoaa käytännöllisen vaihtoehdon muun muassa konepajoissa käytettävien tuotantolaitteiden nostamiseen. 

Sveron kynsitunkkien valikoimamme kattaa kolme mallia, joista jokainen on varustettu omalla integroidulla pumppullaan. Monipuoliset kynsitunkit toimivat sekä pysty- että vaaka-asennossa, minkä lisäksi niiden muotoilu mahdollistaa nostotyöskentelyn niin tunkin kynsi- kuin yläosalla. Käännettävä runko, alaslaskunopeuden säätöventtiili ja suurimpien mallien pyörät maksimoivat kynsitunkkien käyttömahdollisuudet. 

Miksi valita Sveron kynsitunkki?

  • integroitu pumppu
  • kääntyvä pumppuvarsi
  • nostomahdollisuus sekä kynnellä että tunkin yläosalla
  • käytettävissä sekä pysty- että poikkiasennossa
  • varoventtiili ylikuorman varalta

Tarjoamme laajan valikoiman kynsitunkkeja myös lyhytaikaiseen vuokrakäyttöön. Huolehdimme myös nykyisten työvälineidesi kunnosta monipuolisten huolto ja varaosapalveluidemme voimin. Tarvittaessa autamme räätälöimään poikkeuksellisiin nostokohteisiin erikoismitoitettuja kynsitunkkeja ja muita nostotyökaluja lisätarvikkeineen. Etsiessäsi siirtotyökaluja kynsitunkeilla työskentelyn tueksi, älä unohda monipuolista siirtorullastojen valikoimaamme.

Malli Korkeus
Leveys Nostokorkeus Isku Paino (kg)
Svero 5 ton 368 140 25 205 25
Svero 10 ton 420 170 34 230 35
Svero 25 ton 505 210 48 215 109